Gyakran ismételt kérdések

Ti kérdeztétek. Mi válaszolunk.
Hero_áraink

HOGYAN TUDOK FOGLALNI?

Foglalni kizárólag a weboldalon keresztül lehetséges. A játszani kívánt játék kiválasztása után, automatikusan átirányítjuk a foglalási felületre, ahol az időpont kiválasztása után, a megadott e-mail címre küldött díjbekérő teljesítésével véglegesítheti a foglalást.

Amennyiben a ParaPark és LaserMaxx játékoktól eltérő játékra vagy céges rendezvényre, csapatépítőre szeretne foglalni, írjon nekünk e-mailt vagy hívjon minket telefonon!

HÁNY ÉVES KORTÓL AJÁNLJÁK A JÁTÉKOKAT?

A ParaPark játékra elsősorban olyan csapatokat várunk, melynek tagjai 14 év felettiek. Viszont szülői felügyelettel kisebbeknek is remek szórakozás lehet a ParaPark.

LaserMaxx játékunkat 10 éves kortól javasoljuk, a mellény mérete miatt. A mellények egy méretűek, csak szélességre állíthatók, így leginkább a magasság határozza meg a használhatóságot. Teszem fel, ha a gyermek csak 8 éves, de eléri a kb. 120cm magasságot, akkor ő már kemény harcos lehet, tehát tudja viselni a mellényt.
A játék maga nem veszélyes, de a pályán sötét van, fény- és hangeffektek, füstgép, bástyák és fedezékek nehezítik a továbbhaladást.

HOGYAN TUDUNK PARAPARK UTALVÁNYT VENNI?

A weboldalunkon keresztül tudsz utalványt venni. Először kattints a Foglalás fülre, aztán a foglalási oldalnál az Ajándék vócser fül alatt tudod elindítani a vásárlást. Az elkészült vócsert pedig a megadott e-mail címre küldjük.

HOGYAN TUDOK LASERMAXX UTALVÁNYT VENNI?

LaserMaxx utalványt sajnos még nem tudsz online vásárolni, így ha erre tartanál igényt, akkor a részletekért keress minket telefonon vagy e-mailben. 🙂

A HELYSZÍNEN TUDOK FOGLALNI?

A foglalás regisztrációhoz kötött, így azt csak Te tudod elvégezni online, a weboldalunkon keresztül. Amennyiben foglalás nélkül érkeztek játszani, úgy csak abban az esetben tudunk Titeket beengedni, ha épp más nem játszik a pályákon.

A HELYSZÍNEN TUDOK FIZETNI?

Nem. Csak abban az esetben, ha céges rendezvényről, szülinapi foglaló után fennmaradó összegről van szó. Amennyiben foglalásod ezektől eltérő, úgy az összeget utalással tudod rendezni a foglalási időpontod esedékessége előtt.

Ne feledd, hogy az utalás ELINDÍTÁSA és TELJESÜLÉSE két különböző dolog, így az utalásnál figyelembe kell venni a banki tranzakciós szabályokat, a munkanapok-hétvégék-ünnepnapok váltakozásából következő különbségeket is. Amennyiben az utalásod nem érkezik meg a foglalásod előtt 7 nappal, akkor egy automatikus figyelmeztetési levelet fogsz kapni. Ha az utalásod nem teljesül a foglalásod előtt 3 nappal, akkor a rendszer automatikusan törli. Magyarán: az utalást érdemes nem az utolsó pillanatra hagyni… 😉

MIT TARTALMAZ EGY LASERMAXX SZÜLINAP?

Két órás program keretében szervezünk szülinapokat 12 fő gyermek részére (ünnepeltet is bele számolva), 14 év alatt! A program keretén belül megterítünk a különteremben, ahol rágcsálni valók és üdítő várja az ünneplőket, az ünnepeltet pedig zenével köszöntjük. A csomag tartalmazza az 1 óra LaserMAXX játékot, mely a lefoglalt időpont végéig tart. A csomag ára: 55.000 Ft , ha tortát is szeretnél akkor + 15.000 Ft- ért tudunk biztosítani.

Az időpontot foglaló megfizetése ellenében van módunk tartani, melynek összege: 10.000.- A foglaló fizetésekor LaserMaxx szülinapi meghívókat is adunk.

Gyere és ünnepelj velünk!

HA VALAKI NEM TUD MEGJELENNI A LEFOGLALT IDŐPONTBAN VAN LEHETŐSÉG CSERÉRE?

Igen, ha 3 nappal az időpont előtt írtok egy e-mailt vagy telefonon jelzitek, hogy pontosan melyik foglalást törölnétek és hogy mikor szeretnétek jönni játszani. Azonban ha az utalás még nem történt meg, hálásak lennénk (de leginkább a parázni akaró többi csapat) ha azt az időpontot egy törlés gombbal felszabadítanátok. Amit nem tudunk elfogadni: ha valaki kifizeti a pályát, de nem jelenik meg az időpontban és utólag kér másik lehetőséget játszani.

MILYEN ÖLTÖZÉKBEN CÉLSZERŰ JÖNNI?

Legjobb a kényelmes utcai ruházat, amiben jól érzed magad. Kúszni mászni nem kell majd és a fizikai erőtökre sem lesz szükség. Viszont annál inkább az olvasó szemüvegre (ha van).

MI A TEENDŐ HA NEM SIKERÜL AZ UTALÁS?

Először is ellenőrizd, hogy jó számlaszámot adtál-e meg. 3×8 számjegyre lesz szükség az utaláshoz.

Kedvezményezett: PARA & CO KFT.
Bankszámlaszám: 11737007-20745435-00000000
Bank: OTP BANK NYRT.

SWIFT (BIC) kód: OTPVHUHB
IBAN: HU11117370072074543500000000

Előfordulhat, ha a munkahelyedről próbálkozol (pl.: bankokban), hogy a számítógépes rendszerben blokkolva vannak a jelentkezési lehetőségek. Inkább válassz másik számítógépet, onnan talán menni fog.

HÁNY PERCES EGY LASERMAXX MENET?

Egy menet LaserMaxx 15 perc tényleges játékidőt jelent.

A weboldalon található foglalási táblában azért 30 perces turnusokra bontva találod az időpontokat, mert bár az 1 menethez tartozó játékidő 15 perc, ehhez hozzáadódik az előzetes játékismertető illetve az utólagos kiértékelés, valamint a mellények fel- és levételéhez szükséges idő, így jön ki egy menetre a nagyjából 30 perces időigény.

Amennyiben nyitvatartási időn kívüli időpont érdekelne, bulit, vacsorát, céges csapatépítőt szerveznél, vagy bármi egyéb kérdésed lenne, írj nekünk, vagy nyitvatartási időn belül keress minket telefonos elérhetőségünkön!

Kapcsolat